Untitled
12 jan 2013
week 58: 3 t/m 9 januari

Op 3 januari wilde Bas ’s morgens niet slapen, ondanks dat hij wel moe leek te zijn. Ik heb hem 2 keer in zijn bedje gelegd, maar hij bleef maar huilen. Ik ben toen maar met hem naar de winkel gewandeld. Dat vond hij prima, maar op de terugweg begon hij weer te mopperen. Na zijn boterham heeft hij gelukkig zijn middagdutje wel goed gedaan. ’s Middags heb ik hem in bad gedaan omdat hij zo zeurderig huilde. Hij voelde zich vandaag duidelijk niet zo goed, want zo ken ik hem gelukkig niet.
Ook op 4 januari was Bas niet helemaal zichzelf. Hij heeft wel, net als gisteren, goed gegeten en gedronken. We zijn op de fiets naar het centrum geweest, hebben wat boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle geweest, samen met tante Maartje en Eline. Toen we naar huis gingen, was Bas wat hangerig en leek hij erg moe. Hij heeft een uurtje geslapen en toen ik hem temperatuurde, bleek hij 39,2 te hebben. Toen we hem ’s avonds naar bed brachten, was de koorts gelukkig gezakt en zat hij op 38,5. ’s Nachts zijn Mark en ik er allebei vaak uit geweest omdat Bas huilde. Hij dronk dan wat en sliep gauw genoeg weer, maar werd wel snel weer wakker.
5 Januari ging het overdag erg goed. Bas heeft lief gespeeld, maar later in de middag werd hij weer wat minder vrolijk en bleek hij 40.1 te hebben. Nu zakte de koorts niet, want toen we hem ’s avonds in zijn bedje legde, had hij 40.2. We hebben geprobeerd zijn ledikantje op onze kamer te zetten, maar die paste niet meer zijn kamer uit, omdat we de bocht bij de deur door de kledingkast niet meer konden maken. We hebben toen zijn campingbedje naast ons bed neergezet in de hoop dat hij wat rustiger zou slapen als hij bij ons in de buurt zou zijn. Helaas was dat niet zo’n succes, heeft hij lang en veel gehuild en hebben we hem toch maar weer in zijn eigen bedje gelegd. Toen ging het wel iets beter, maar we zijn er ook vannacht allebei weer veel uit geweest.
’s Ochtends had Bas op 6 januari gelukkig weer 36,7. Hij heeft vandaag fijn gespeeld, overdag goed geslapen en goed gegeten en gedronken. Het lijkt nu weer helemaal goed te gaan met Bas. Gelukkig, want wat voel je je machteloos als zo’n klein mannetje zich niet lekker voelt!
Op 7 januari hebben we boodschappen gedaan en zijn we even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
We zijn op 8 januari bij Wendy op de verjaardag geweest. Bas is erg lief geweest; hij heeft lekker rondgekropen, lief zijn koekje gegeten en met het speelgoed van Jasmijn gespeeld. Toen we weer naar huis gingen, is Bas in de auto in slaap gevallen nog voordat we de straat uit reden. We zijn vlug een boodschap gaan doen, hij heeft zijn boterham gegeten en heeft daarna erg goed geslapen. ’s Middags kwamen Vera, Hanny en Frans (oud-collega’s van de ABAB) op bezoek. Het was erg gezellig!
Op 9 januari zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook.
Ik heb Bas deze week ingeschreven voor de peuterspeelzaal. Een beetje vroeg, want hij mag er pas vanaf 2,5 jaar terecht, maar omdat hij niet naar het kinderdagverblijf gaat, vind ik het erg belangrijk dat hij wel naar de peuterspeelzaal gaat en als hij dan nu al ingeschreven staat, weten we in ieder geval zeker dat hij daar terecht kan als hij 2,5 is.
Als ik samen met Bas op de grond zit en ik vraag hem “waar is de baby?” dan legt hij zijn handje op mijn buik; zo lief!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative